Se mailen i din browser

Rehabiliteringsforum Danmark

 
Nyhedsbrev nr. 9  -  Den 23. august 2021
 
 
 
Foto: Fra Unsplash © Marcos Luiz

Nyt om verdenskongressen

 
Den virtuelle del af kongressen
Verdenskongressen i rehabilitering (RIWC 2021) nærmer sig. Der er nu over 400 spændende oplæg til den virtuelle del af kongressen.
 
Vær opmærksom på, at tilmelding til den virtuelle kongres giver adgang til alle oplæg i op til 30 dage efter kongressen.

Se det virtuelle program her

Ændring af den fysiske del af kongressen
Desværre kaster COVID-19 stadig lange skygger, hvilket betyder, at vi ikke er oppe på et tilfredsstillende antal tilmeldte deltagere til den fysiske kongres. Vi har derfor foretaget nogle ændringer i programmet.

Det reviderede program for den fysiske del af kongressen kan du finde på Rehabiliteringsforum Danmarks hjemmeside
 
Vi inviterer her til gratis livestreaming af udvalgte sessioner, keynote-præsentationer fra det virtuelle program, en spændende udstilling med innovative produkter inden for rehabiliteringsområdet, et dialogmøde på dansk og en paneldebat om fremtidens rehabilitering.

Den fysiske del af kongressen finder sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus, hvor det er gratis at deltage. Der er desuden forplejning undervejs. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.
 
Vær opmærksom på, at tilmelding til den fysiske del af kongressen IKKE giver adgang til det store virtuelle programindhold, med undtagelse af de sessioner der er beskrevet i det fysiske program.

Se Rehabiliteringsforum Danmarks hjemmeside for yderligere information om programmet og tilmelding til endagsbesøg
 
 

Ønsker I at være med i næste nyhedsbrev?

Ligger I inde med nyheder, arrangementer eller andet om rehabilitering, som I ønsker at få med i det næste nyhedsbrev?